» Home » Voorkom verrassingen
 Blijf op de hoogte met de Notariskrant

Hoe voorkomt u dat wijzigingen in wet- en regelgeving een negatieve invloed hebben op door u getroffen regelingen, zoals een testament, huwelijkse voorwaarden of de statuten van uw onderneming? Er veranderen in Nederland dagelijks talloze wetten en regels. De Notariskrant filtert ontwikkelingen die relevant zijn voor uw situatie. Een nieuwe service van uw notariskantoor. Heeft u nog geen gratis abonnement? U kunt zich kosteloos aanmelden via de aanmeldbutton op deze pagina.

Onderken het probleem, onderneem actie

De Notariskrant brengt ingewikkelde juridische kwesties terug tot de concrete gevolgen in uw specifieke situatie. In elk nummer worden de belangrijkste ontwikkelingen uitgelicht. Van daaruit krijgt u direct de gelegenheid om informatie of offerte op te vragen bij uw eigen notaris.

U kunt zich abonneren bij één van de kantoren die de Notariskrant uitgeven. Daarmee is uw eerste actie een feit en het kost u niets.

Wanneer en voor wie?

De Notariskrant verschijnt vier keer per jaar:

  • Februari
  • Mei
  • Augustus/september
  • November

De Notariskrant verschijnt in twee verschillende edities. Er is er een voor particulieren, met informatie over familierechtelijke zaken en zaken die betrekking hebben op huis & hypotheek. En er is er een voor ondernemers, met informatie over ondernemingsrechtelijke onderwerpen en familierechtelijke zaken. Er is een nauwe relatie tussen wat ondernemers voor hun bedrijf regelen en welke gevolgen dat al dan niet in hun privé situatie heeft of kan hebben.

Toegankelijke informatie

Wet- en regelgeving staat bol van de juridische termen. Moeilijk leesbaar voor wie er niet elke dag mee te maken heeft. De Notariskrant vertaalt juridische informatie naar concrete situaties zoals die bij burgers en bedrijven spelen. U krijgt daarmee een goed beeld van wat er verandert, wat voor gevolgen dat voor u heeft en wat u kunt doen om die gevolgen zo bij te sturen dat ze voldoen aan uw wensen.